IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Общество
18:34 | 22 юли 2015
Обновен: 09:54 | 27 април 2024

Момче се мъчи с топлинен удар, лекарката: Имаш ли пари?!

Колата на Спешна помощ идва едва след 1 ч. и 10 минути

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка фейсбук

Млад мъж е получил топлинен удар в София, но е изпаднал в още по-тежко състояние, заради липсата на адекватна медицинска помощ, съобщава Dnes.bg.

За потресаващия случай разказа във Facebook профила си Николай Марков, о.р. полковник, бивш служител на НСО, който е направил и снимки.

"Показвам ви действие на Бърза помощ след направена реформа, при тежък топлинен удар и абсолютна парализа на млад мъж! Време на идване - около един час и десет минути. Тридесет минути опити за разговор с падналия, намиращ се под носилката и уточняване има ли застраховка и кой ще плати!

Без да го докоснат или прегледат с апаратура! Накрая го накараха да си покаже портмонето с лични документи и пари и сам да се качи на носилката! Когато се качва, лекарката е с гръб към него, шофьора изправен далеч, а момчето зад парализирания с пяна на устата е минувач - чужденец, който се опитва да е полезен!", разказва възмутения гражданин.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна