IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
11:33 | 14 август 2015
Обновен: 14:02 | 9 май 2024

Започва Фестивал на фойерверките в Каварна

Третото издание на фестивала на фойерверките ще се проведе в петък и събота (14 и 15 август).

По материала работи: manager
Започва Фестивал на фойерверките в Каварна

През двете вечери хиляди посетители на централния плаж в Каварна ще наблюдават огнени кълба от буна 1 и 2 и светлинни ефекти от морето. В тазгодишното издание на фестивала пиротехнически фирми ще демонстрират ефекти по четири пъти на вечер, което ще направи огненото шоу още по-грандиозно, съобщава dobrichonline.

 

Няма събитие в Каварна, което да не е съпроводено от музикални ритми, които допълнително приповдигат настроението. Програмата и през двете вечери ще започне в 20,30 часа с най-добрите хитове от DJ Rossko. Музикалната изненада ще поднесат хип-хоп звездите на 90-те Down Low, които пристигат отново в България, специално за фестивала. През първата вечер на събитието, ще имаме удоволствието на живо да чуем парчета като Once Upon A Time, Moonlight, Murder и много други. Съботната вечер е запазена за хитовият рап дует Румънеца и Енчев, които са подготвили изненада за хилядите посетители на светлинното шоу. Водещи на събитието ще бъдат Ернестина Шинова и Краси Добрев, а режисьор - Андрей Слабаков.

 

Община Каварна уведомява гражданите и гостите на събитието, че по време на фестивала се въвежда ограничен достъп на МПС в морската зона на града. Те ще бъдат пропускани до заемането на наличните паркоместа. След 19.00 часа до морската зона ще се движат два автобуса на всеки 30 минути.

Коментари

Новини Варна