IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
15:08 | 20 август 2015
Обновен: 15:53 | 2 май 2024

Питбул скочи на полицай

Пазел собственика си от арест

По материала работи: Златина Добрева
Питбул скочи на полицай

Питбул е нападнал полицейски служител при акция за задържането на собственика му, съобщиха от МВР-Велико Търново.
 

Инцидентът е станал вчера около 15.30 ч., когато служители на криминалния сектор към местното РПУ извършвали проверка в жилището на криминално проявен 21-годишен от Велико Търново.
 

Докато обискирали жилището, задържаният оказал съпротива и се опитал да саботира проверката. Той изхвърлил полиетиленов плик, съдържащ канабис с тегло 11 грама и насъскал воденото от него куче, порода питбул, срещу инспекторите, като при задържането питбулът напада един от полицаите.
 

От жилището на задържания са иззети 21 грама канабис, а срещу мъжа са повдигнати обвинения за държане на наркотични вещества и за причиняване на телесна повреда на полицай.
 

Младежът е осъждан за притежание на наркотици, кражби, телесна повреда. Последната присъда е от април тази година на Районен съд - Ботевград за извършено хулиганство, за което наказанието е било пробация в едногодишен срок.

Коментари

Новини Варна