IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
19:11 | 20 август 2015
Обновен: 20:25 | 22 април 2024

Воден апокалипсис в Пловдив

Дърво премаза БМВ, шофьорът по чудо е жив

По материала работи: Юлиян Атанасов
Воден апокалипсис в Пловдив


 

Истински апокалипсис в Пловдив. Мощна буря удари града в късния следобед града под тепетата. Ситуацията в града е като след тайфун, предаде dnes.bg.
Освен наводнените улици и булеварди, които блокираха целия град, десетки дървета са падали върху автомобили по време на бурята. Дърво за малко не уби човек на десния ръкав на улицата, свързваща „Цар Борис III Обединител” и „Княгиня Мария Луиза”. Дървото паднало върху БМВ в движение, като за малко не е премазало мъжа, който е карал автомобила.
Хората от съседните къщи излязоха да помогнат на човека и заявиха, че за това опасно дърво са сигнализирали нееднократно Общината, обаче мерки не са били взети. След инцидента те поискаха оставката на Иван Тотев заради състоянието, в което е града след бурята.
В същото време огромно дърво препречи пътя на "Софроний Врачански”. След силния вятър клон се стовари върху паркиран автомобил в Кършиака. Собствениците са го премахнали, а колата е с леки щети. Не в същото положение се оказа затиснатият под клоните на огромно дърво автомобил. Предното стъкло е спукано. „В колата имаше човек, който едва не катастрофира”, сподели наш читател.
Клон падна и на улица „Иван Вазов”. За късмет е нямало преминаващи или автомобили, въпреки натовареността на улицата. На булевардите „Дунав”, „Филипово”, „Копривщица”, „Цар Борис III Обединител” също има паднали дървета.

Коментари

Новини Варна