1 тон рибен курбан приготви Ути Бъчваров по повод 50-годишния юбилей на “Асарел-Медет” на Панагюрски колонии, пише 24 часа. Той бе сготвен в уникален казан, направен от асарелска мед. Чорбата бе забъркана от 300 кг предварително обезкостено филе от сом. От костите на рибата бе направен бульон, който бе овкусен с пикантен сос от девесил, чесън и люти чушки. Над 3000-те порции бяха раздадени на присъстващите на празника.
Ути Бъчваров приготви 1 тон рибен курбан
Посвети го на 50-годишен юбилей
29.08.2015 | 21:40 ч. Обновена: 23.06.2025 | 04:38 ч.
0

Новини
-
Оставиха зам.-кмета на София Барбутов в ареста
-
Силви Кирилов със заповед за сформиране на работна група за специализациите
-
Затварят ледената пързалка във Варна за ремонт
-
Задържаха кандидат-кмет за побой над жена му
-
Купуват 13 000 нови бодикамери за полицията
-
Обявиха заместника на Кирил Петков в парламента
Общество
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата
Коментари