1 тон рибен курбан приготви Ути Бъчваров по повод 50-годишния юбилей на “Асарел-Медет” на Панагюрски колонии, пише 24 часа. Той бе сготвен в уникален казан, направен от асарелска мед. Чорбата бе забъркана от 300 кг предварително обезкостено филе от сом. От костите на рибата бе направен бульон, който бе овкусен с пикантен сос от девесил, чесън и люти чушки. Над 3000-те порции бяха раздадени на присъстващите на празника.
Ути Бъчваров приготви 1 тон рибен курбан
Посвети го на 50-годишен юбилей
29.08.2015 | 21:40 ч. Обновена: 23.06.2025 | 04:38 ч.
0

Новини
-
Дете е в болница след токов удар от стълб до детска площадка във Варна
-
Хороскоп за 22 август 2025
-
Хороскоп за 23 август 2025
-
Полицията във Варна издирва 16-годишния Дамян Чомаков (СНИМКИ)
-
Откриха издирвания Дамян от Варна и го върнаха у дома
-
Делото за тежкото произшествие с АТВ ще се разследва от Националната следствена служба
Общество
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата
Коментари