IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Политика
14:30 | 21 април 2021
Обновен: 14:06 | 13 април 2024

ДБ отказа консултации с ГЕРБ за правителство

Това обяви на брифинг в парламента Атанас Атанасов

По материала работи: Ставри Таргов
ДБ отказа консултации с ГЕРБ за правителство

Ние вербално и писмено отказахме среща с кандидата за министър-председател, излъчен от ГЕРБ. Това обяви на брифинг в парламента Атанас Атанасов - заместник-председател на парламента от квотата на "Демократична България", съобщи БНТ.

По-рано днес от ГЕРБ поканиха представителите на "Демократична България" като партия, с която са членове на Европейската народна партия.

Ето и официалния отговор от "Демократична България" на поканата на ГЕРБ-СДС за консултации за съставяне на кабинет.

"В отговор на Вашата покана за консултации във връзка с връчения проучвателен мандат за съставяне на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих искал да Ви уведомя, че нашите предизборни ангажименти и каузата на Демократична България за дълбоки реформи в правосъдието и борба със системната корупция, изключва възможността да се отзовем на Вашето предложение.

ГЕРБ продължава да бъде основен носител на порочния управленски модел “Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв начин не променя този факт".

Коментари

Калоян Василев ( преди 2 години )
Стъпка по стъпка и неотклонно към целта - да се разкара от властта хайката на еднокнижника- мафиот Б. Б. , Гешефта и т.н.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна