IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Политика
09:25 | 26 април 2021
Обновен: 08:46 | 29 март 2024

Шах с мандата, ще има ли мат? Шахматистка взима мандата на Слави, връща го!

Слави Трифонов: Предложението ни за премиер е Антоанета Стефанова

По материала работи: Ставри Таргов
Шах с мандата, ще има ли мат? Шахматистка взима мандата на Слави, връща го!

Партия "Има такъв народ" ще предложи за премиер световния шампион по шах Антоанета Стефанова. Това съобщи в официалния си профил във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова.

Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас", пише Трифонов.

"Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство.

Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор", съобщава лидерът на ИТН, цитиран от "Труд".

Коментари

Новини Варна