IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
14:21 | 7 ноември 2016
Обновен: 05:25 | 24 април 2024

По-голямата част от Реформаторския блок ще подкрепи на балотажа Цачева

Това обяви пред журналисти лидерът на СДС Божидар Лукарски

По материала работи: Борис Проданов
По-голямата част от Реформаторския блок ще подкрепи на балотажа Цачева

Реформаторите в по-голямата си част ще подкрепят Цецка Цачева - Пламен Манушев на втория тур. Това обяви пред журналисти лидерът на СДС Божидар Лукарски, след заседание на изпълнителния съвет на Блока и разговори на "Г.Раковски" 134 с кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.
На ИС не присъства ДСБ, но участва здравният министър Петър Москов.


Изборът на 6 ноември е съдбоносен, заяви Цачева. Считам, че най-естественото е да бъда тук, където са лидерите на българските граждани, подкрепили десните ценности - евро-атлантическата ориентация на България, подчерта тя. Цачева за пореден път обеща, ако бъдат избрани с Манушев, да бъдат гарант за евро-атлантическата ориентация на страната, която върви заедно с модернизацията на армията.


Кандидатът на ГЕРБ покани кандидата на РБ Трайчо Трайков на среща, за да чуе мнението му дали ще допусне червен генерал да поведе президентската институция и да бъде направен завой в евро-антлантическата ориентация на страната.

 

БТА

 

Вижте още: Цецка Цачева лично ще разговаря с Реформаторския блок за подкрепа на балотажа

Коментари

Новини Варна