IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:03 | 22 април 2017
Обновен: 12:51 | 24 април 2024

Мутрите се завръщат! Двама в ареста за бой с бухалки

Мъжете са нахлули в заведение

По материала работи: Борис Проданов
Мутрите се завръщат! Двама в ареста за бой с бухалки

Полицията задържа двама души за нападение срещу персонала на заведение в центъра на София. Късно снощи те са пребили с бухалки барман и още двама мъже в столичния клуб.


Мъжете са нахлули в заведението въоръжени с бухалки и палки. Пред погледа на посетителите са нападнали бармана и още двама души, нанесли са им побой, след което са избягали.


Малко по-късно полицията в София е задържала двама от нападателите, други двама се издирват. Изясняват се и причините за инцидента.


МВР издирва и неизвестните хора, които опожариха няколко автомобила в столичният квартал "Хиподрума" през изминалата нощ. Общо шест коли са изгорели. По първоначални данни е бил подпален единият от автомобилите, а от него огънят се е прехвърлил върху останалите. Това е поредният палеж на леки коли в столицата, въпреки арестуваните преди време двама мъже, уличени в извършването на подобни престъпления.

 

БНР

Коментари

Новини Варна