IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:37 | 10 април 2024
Обновен: 13:05 | 29 април 2024

Майка загина в челен сблъсък с рейс

Мелвин оправяла столчето на детето в движение

По материала работи: Петър Захариев
Майка загина в челен сблъсък с рейс

Мелвин Ибишева/Снимка: Facebook

23-годишната Мелвин Ибишева загина при челен удар с автобус на пътя Христо Даново и Кърнаре, Карловско докато оправяла столчето на детето си по време на движение.

3-годишното момченце е оцеляло, но майката е издъхнала на място. Тя е образователен медиатор в ОУ „Христо Данов“ в Клисура. Завършила в същия град средно специално образование в Професионалната гимназия по икономика "Тодор Влайков". Съпругът на Мелвин Муса Мусов е съкрушен от неочакваната загуба. Той и жена му били хубаво семейство и много се разбирали, разказаха жители на Розино.

Само преди преди дни Мелвин е написала в профила си: "Любов, живот и светлина - детето е всичко това" на снимка със сина си и съпруга си. Разсеяна покрай детето Мелвин, губи контрол, блъскайки се в идващия насреща й автобус. Тя имала книжка от 11 месеца. Автобусът е управляван от мъж на 25 години, отрицателни са пробите му за употреба на алкохол и наркотици

На място на катастрофата дойдоха много роднини на жертвата, които днес са се събрали в Розино да посрещат празника Рамазан Байрам.

Коментари

Новини Варна