IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:48 | 31 октомври 2016
Обновен: 06:07 | 18 май 2024

2000 лв. парична гаранция за служителка на КАТ, взела подкуп

В хода на специализираната операция са иззети множество документи и компютърни конфигурации

По материала работи: Пламен Янков
2000 лв. парична гаранция за служителка на КАТ, взела подкуп

Окръжната прокуратура в Добрич привлече като обвиняема 59-годишната служителка в сектор „Пътна полиция“ в Добрич Нели Г.  и й повдигна обвинение по член 301, ал. 1 от Наказателния кодекс – за вземане на подкуп като длъжностно лице. С постановление на наблюдаващия делото прокурор на служителката е наложена парична гаранция в размер на 2000 лева. 


На 25 октомври 2016 год. под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич е била проведена специализирана полицейска операция на Областната дирекция на МВР в града за установяване на престъпления, свързани с регистрацията на МПС по образувано вече досъдебно производство. 


При обиск на служителката, която приемала заявления за първоначална регистрация на автомобили, са открити 10 лева, взети от нея като подкуп за регистрация на МПС. Вземането на подкупа е било документирано.


В хода на специализираната операция са иззети множество документи и компютърни конфигурации. Работата по случая продължава. 

 

Четете още Шофьор без книжка удари кола и загина на място

 

Коментари

Новини Варна