IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:42 | 5 януари 2017
Обновен: 13:57 | 1 май 2024

Потвърдиха ареста на Илиян Рангелов, обвинен за убийството на годеницата си

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

По материала работи: Пламен Янков
Потвърдиха ареста на Илиян Рангелов, обвинен за убийството на годеницата си

Апелативният съд в Пловдив не уважи жалбата на Илиян Рангелов срещу определението на окръжния съд, с което му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Това съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата в Пловдив, цитира БНТ. Срещу Рангелов е повдигнато обвинение, че на 29 декември в с. Куртово Конаре умишлено е умъртвил годеницата си Милена Динова.

 

Съдът е преценил, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Доказателствата по делото обосновават в достатъчна степен извода, че Рангелов е автор на престъплението. За това деяние законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от 10 до 20 години затвор.

 

Съдът е счел, че съществува опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, ако спрямо него бъде взета по-лека мярка за неотклонение. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Четете още 26-годишна жена от село Куртово Конаре е намерена убита

Убийство от ревност! Красивата Милена – жертвата от Куртово Конаре

Приятелят на убитата в Куртово Конаре призна вината си

Убиецът от Куртово Конаре пробвал да се самоубие

Коментари

Новини Варна