IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:27 | 3 април 2017
Обновен: 04:35 | 18 май 2024

Наложиха пробация на неизряден шофьор, опитал да подкупи полицаи

Подхвърлил 30 лева в служебния автомобил

По материала работи: Пламен Янков
Наложиха пробация на неизряден шофьор, опитал да подкупи полицаи

Предаденият на съд по обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Разград Алдин Сенков, който даде подкуп на полицейски служители, поиска днес делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие. Състав на Разградския окръжен съд му наложи наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца, което включва пробационни мерки - регистрация по настоящ адрес два пъти седмично и срещи с пробационен служител.


На 19 март 2017 г. в Исперих управляваният от подсъдимия автомобил бил спрян за проверка от полицейски служител. Установено било, че Алдин  шофирал без предпазен колан, а колата му не била проверена за техническа изправност на задължителен годишен преглед. Полицейският служител информирал водача, че ще му състави акт за установяване на административно нарушение. 


Подсъдимият започнал да го моли да не прави това и поискал да даде пари за почерпка. Пуснал сгъната банкнота от 20 лева в служебния автомобил. Полицейският служител видял, че в нея има и друга с номинал 10 лева.

 

Четете още Трима души пострадаха при катастрофа във Варна

Пиян мотопедист без книжка залови полицията 

Откраднаха лотарийни билети от магазин във Владиславово

Двама мъже задигнаха над 700 лв. от бензиностанция в „Младост“

Коментари

Новини Варна