IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
12:53 | 12 април 2017
Обновен: 22:28 | 24 април 2024

Търсят се собствениците на големи суми пари

Сумите са открити в района на бул."Янко Сакъзов" и ул. "Кракра" и в голям хранителен магазин на бул. "Мадрид"

По материала работи: Борис Проданов
Търсят се собствениците на големи суми пари

Издирват се собствениците на големи суми пари, открити в София и съхранявани в столичното Пето РПУ.


Сумите са открити в района на бул."Янко Сакъзов" и ул. "Кракра" и в голям хранителен магазин на бул. "Мадрид". До този момент никой не е потърсил изгубените средства, съобщиха от пресцентъра на МВР.


За първия случай в Пето РПУ е съобщил гражданин на 12 януари тази година. По обед, към 12.30 часа той е намерил крупна сума пари в банкноти от 50 лева пред сграда на ул. "Янко Сакъзов", в отсечката между Паметника Левски и ул."Кракра". Парите са предадени в районното управление на ул."Марин Дринов" 4, заведена е преписка, но до момента никой не е заявил за загубата, за да му бъдат възстановени средствата.


Подобен е случаят, регистриран и на 5 април. Управителка на голям хранителен магазин на бул. "Мадрид" (след пресечката с бул. "Евлоги Георгиев" в посока "Подуяне") е съобщила, че сутринта, малко преди 10 часа, пред една от касите е открила пощенски плик с пари. Намерената сума е в банкноти по 50 лв.


По този случай също е заведена преписка, но досега никой не се оплакал в полицията за загубените пари.

Коментари

Новини Варна