IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Свят
15:00 | 25 април 2015
Обновен: 18:07 | 26 април 2024

Жрици на любовта подкрепиха Хилари Клинтън

Те са благодарни на бившата първа лейди за проведените с нейно участие реформи в здравеопазването

По материала работи: Златина Добрева
Жрици на любовта подкрепиха Хилари Клинтън

Жрици на любовта застанаха зад Хилари Клинтън, която вече обяви, че ще се кандидатира отново за президентския пост.

Става дума за труженички на плътта в заведението Moonlight Bunny Ranch, щата Невада. Те организираха кампания под надслова "Проститутки за Хилари."

Те обясниха, че са благодарни на бившата първа лейди и бивша ръководителка на американската дипломация за проведените с нейно участие реформи в сферата на здравеопазването. Това позволи на секс труженичките да получат същата помощ, както и всички останали данъкоплатци. Те казаха също, че харесват възгледите на Хилари Клинтън за външната политика.

The Bunny Ranch развлича клиентите от цял свят и момичетата високо уважават онази жена, която е способна да подчини мъжете, представляващи деспотичните култури, гласи сайтът на кампанията в подкрепа на Хилари.

Проститутките от същото заведение са поклоннички и на Бил Клинтън. Именно те хванаха 68-годишния съпруг на Хилари на едно благотворително мероприятие и го уговориха да се щракне с тях.

На 13 април Хилари Клинтън обяви, че ще участва в президентската надпревара. Ако финишира първа, тя ще бъде първата жена президент на САЩ, пише БГНЕС.

Коментари

Новини Варна