IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
20:12 | 12 май 2015
Обновен: 21:09 | 27 април 2024

Изгубена жена оцеля, като пи от кърмата си

29-годишната Сюзън О’Брайън направила погрешен завой по време на състезанието Xterra, минаващо през горския парк Римутака

По материала работи: Слав Велев
Изгубена  жена оцеля, като пи от кърмата си

Жена от Нова Зеландия, която се изгубила в гора на изток от Уелингтън през нощта, каза, че пила от собствената си кърма и се покрила с пръст, за да оцелее. 29-годишната Сюзън О’Брайън направила погрешен завой по време на състезанието Xterra, минаващо през горския парк Римутака.

 

Властите започнали операция по издирване, когато О’Брайън не стигнала до финалната линия в неделя сутринта. О’Брайън, майка на две деца, в крайна сметка била открита със самолет в 11:30 местно време в понеделник. Тя веднага била отведена при семейството си и първото нещо, което направила, било да нахрани 8-месечната си дъщеря.

 

О'Брайън, която има и двегодишен син, заявила пред репортери: "Определено си мислех, че ще умра".

 

"Все още кърмя бебето си, така че имах малко от млякото си, което си мислех, че ще ми помогне да издържа". Тя разполагала и с два литра вода и енергийни блокчета. През нощта измръзнала и се намокрила.

 

О’Брайън изкопала дупка в гората и легнала в нея, покрита с пръст, за да се топли през нощта. "Не спирах да се заравям в пръст и всеки път, когато чувах някакъв звук, започвах да крещя "помощ", каза тя.

 

Източник: BBC News

Коментари

Новини Варна