IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
13:58 | 14 май 2015
Обновен: 20:13 | 1 май 2024

Лекар забрави телефона си в родилка

Коремът на йорданката вибрирал

По материала работи: Златина Добрева
Лекар забрави телефона си в родилка

Новородила майка обвини лекаря, който изродил бебето й, че забравил телефона си в нея.

36-годишната Анан Махмуд Абдул Карим родила здраво момченце с цезарово сечение на 24 април, пише "Дейли мейл". По думите й се чувствала добре след изписването.

Членове на семейството й обаче могат да се закълнат, че са видели корема на жената да вибрира. "Дъщеря ми изпита сериозни болки, не можеше да помръдне. Закарахме я в болницата, но там не успяха да помогнат с нищо", разказва майката на родилката пред йорданските медии.

След това жената била настанена в друга болница, където й направили снимка на корема. На нея се виждал неопределен чужд обект. Майката на Карим ускорила процедурата по операция за отстраняването на предмета.

Говорител на Министерството на здравеопазването в Йордания твърди, че случаят е изфабрикуван. Въпреки това депутати настояха министърът да подаде оставка, за да покаже уважение към страданията на жената.

"В държавите, в които управляващите уважават народа си, правителството би подало оставка. Парламентът трябва да покаже отговорност", коментира депутатът Салим Ал Батайнах.

Коментари

Новини Варна