IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
15:45 | 12 юни 2022
Обновен: 03:10 | 25 април 2024

Защо Путин има "лице с форма на луна"?

Украински сайт разкри поредно заболяване на руския президент

По материала работи: Слав Велев
Защо Путин има "лице с форма на луна"?

Постоянните промени в лицето на руския президент Владимир Путин показват, че той има сериозно заболяване или руският държавен глава приема определена група лекарства. Това се посочва в материал на украинския сайт "Апостроф".

Експертите потвърждават, че метаморфозата на лицето на Владимир Путин веднага "хваща окото". Отокът периодично се появява и след това изчезва, но формата остава неестествено кръгла, поради което се нарича "лунообразна", допълва изданието. Според експерти хората не могат да пълнеят и отслабват за толкова кратко време, а промените в лицето на Владимир Путин могат да се обяснят с две причини – заболяване или прием на определена група лекарства.

Наред с това е възможно президентът на Руската федерация да има онкологично заболяване, тъй като формата се променя доста често. „Промяната във формата на лицето на Владимир Путин, появата на оток (т.нар. „лице с форма на луна“) може да е следствие от приема на хормонални лекарства – кортикостероиди. Хипотетично за лечение най-често се използват високи дози кортикостероиди“, коментира неврологът Александра Щебет.

Коментари

Новини Варна