IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
15:30 | 11 юни 2022
Обновен: 07:13 | 30 април 2024

Ценност: Бодигард пази екскрементите на Путин

Целта вероятно е никой да не получи информация за ДНК и здравето му

По материала работи: Слав Велев
Ценност: Бодигард пази екскрементите на Путин

Журналистите откриха косвени доказателства за работата на „специалния“ бодигард през 2019 г., когато Путин посети Саудитска Арабия. Същият човек придружавал Путин при посещения в тоалетната по време на посещение във Франция. Съобщението предполага, че този агент събирал екскрементите на руския лидер в специални контейнери, които след това се опаковат в куфарчета и се изпращат за Русия, пише „Пари мач”. Това се прави вероятно, за да не може никой да получи информация за здравето на Путин.

През последните няколко месеца в медиите се появиха твърдения, че Путин има рак. В края на април британският вестник The Sun написа, че Путин скоро ще се подложи на операция за лечение на онкологично състояние. Позовавайки се на анонимен олигарх, близък до на Кремъл, списание New Lines направи подобно съобщение през май. Според бившия офицер от МИ-6 Кристофър Стийл Путин наистина е тежко болен, но естеството на състоянието му не е ясно. Оливър Стоун, който направи много ласкав пропаганден филм за Путин, също каза, че диктаторът има рак.

New Lines попита невроложката Олександра Шчербет какво можем да кажем за здравето на Путин въз основа на публичните му изяви. Шчербет отбеляза, че лицето на Путин видимо редовно се подува. „Първо, може да се окаже, че той има някакво онкологично състояние“, каза Шчербет, предаде БГНЕС. „Не знаем точно какво е – някои твърдят, че е щитовидната жлеза, други казват, че е дебелото му черво – но е много възможно той да е на стероиди, които потискат имунната реакция към определени видове лечение на рак.

Коментари

Новини Варна