IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
16:20 | 18 юни 2022
Обновен: 14:23 | 26 април 2024

Българска кола катастрофира тежко в Турция

Блъснала се в бетонна стена, има загинала жена

По материала работи: Ставри Таргов
Българска кола катастрофира тежко в Турция

Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя,една от пътничката е загинала на място, съобщи агенция ДХА, цитирана от Haberbg.net.

При загуба на контрол водачът на автомобила се преобърнал в резултат на това, 67-годишна жена загива на място, а шофьорът и другите двама пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация водачът на автомобила загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанцията край града.

Жената, която заседна в преобърналата се кола, загива на място, а шофьорът, заедно със съпругата му и дъщерята им са ранени, пише "Телеграф".

На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ, полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата, допълва ДХА.

Коментари

Новини Варна