IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
12:45 | 28 юни 2022
Обновен: 10:16 | 26 април 2024

Затлъстял пенсиониран руски генерал… на фронтовата линия в Украйна!

120-килограмовият пенсионер запълва липсата на командири във войната

По материала работи: Слав Велев
Затлъстял пенсиониран руски генерал… на фронтовата линия в Украйна!

Затлъстелият пенсиониран руски генерал/Снимка: Mirror

Затлъстял пенсиониран руски генерал е изпратен на фронтовата линия в Украйна , тъй като на Владимир Путин липсват висши офицери, предва сайтът Mirror. Командирът надзирава специалните части, действащи на фона на офанзивата в източната част. Той тежи около 120 килограма.

Павел е ветеран от пагубната война на Русия в Афганистан. „Повечето от най-добрите му и закалени в битки висши командири са убити или ранени в битки в Украйна, така че той прибягва до изпращането на второразрядни офицери на фронта, които не издържат много дълго", казва висш източник от разузнаването.

"Путин е като бос на мафията, на когото никой не може да откаже да се подчини. Той сега привиква генерали в пенсия и един от тях е генерал Павел. Ако пенсиониран генерал получи съобщение от Путин, че майката Русия има нужда от вас, за да се биете в Украйна, няма какво да направите", казва още той, пише "24 часа". Генерал Павел е войник повече от 40 години, бил е командир на руските специални части, но преди 25 години. Предполага се, че той е служил в Сирия точно преди да се пенсионира от активна служба преди пет години. Офицерът е толкова дебел, че трябва да носи специална униформа два комплекта бронежилетки.

Коментари

Новини Варна