IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
17:00 | 12 декември 2023
Обновен: 16:35 | 29 април 2024

Резонни победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

Вижте всички резултати от срещите, изиграни през изминалата седмица в 13-ия кръг на четирите турнира на Аматьорсктата минифутболна лига

По материала работи: Слав Велев
Резонни победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха срещите от 13-ия кръг на четирите турнира на Аматьорсктата минифутболна лига, като в тях изненади не бяха постигнати и лидерите взеха резонни победи. Ето какво се случи:

Premier лига

МФК Балерини победи с 3:2 Fullmax в двубой от 13-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Игнатовски заби два гола и стана Играч на мача, а Русев добави един. За съперника реализираха Илиев и Жилчук.

Порто iCard постигна четвърта поредна победа - със 7:2 над ФК Валекс Бенита. Коцето стана Играч на мача след двата си гола, също по толкова вкараха Пенев и Драго, а веднъж се разписа Стефанов. Русков и Петков отбелязаха за съперника.

МФК Монтана се справи убедително срещу АМФК Лудата Банда, надделявайки с 6:1. Дегирменджи и Камбата отбелязаха по две попадения, а по веднъж противниковата врата поразиха Андонов и Мечката, който бе определен за №1 в срещата. За "бандата" точен бе Христов.

МФК Черно море би с 4:2 МФК Тича. За победителите се разписаха Дамянов, Гера, Идриз и Тефък (MVP), а за победените - Стефанов и Вальо.

Win 1

Parkmart надигра с 6:3 Лудогорец-Доброплодно в Win 1. Джибрата заби хеттрик и бе определен за №1 в срещата, две попадения добави Давидов, а едно - Коцето. За "орлите", вкараха Даскалов, Кичев и Узунов.

WINBET Varna се върна на победния път като излъга с 5:4 МФК Волов. Чукански блесна с хеттрик, а по веднъж точни бяха Калчев и Николов, като съотборникът им Василев бе избран за Играч на мача. За "шуменци" се разписаха Димитров (2), Димов и Илиев.

The Unity се справи добре срещу МФК Пекарни Чочо, надделявайки с 8:2. Милков стана MVP, изригвайки с цели шест попадения, както и едно в своята врата. KIKO се разписа два пъти, а другото попадение за "пекарите" бе дело на Денка.

TNT разгроми с 18:4 Red Partners. КАСАБОВ стана безапелационно Играч на мача, след като отбеляза 50 процента от головете за "динамитите", а по три добавиха Нотев, Иванов и Методиев. За "червените" отбелязаха Кулаксъзов (3) и Гената.

Атлетик Провадия победи с 10:4 ФК Дружба. Станчев се отчете с хеттрик, по два гола добавиха Радича и Гунев, а по един - Овчаров (Играч на мача), Колев и Желев (автогол). За "добричлиии" точни бяха Стоянов (2), Боята и Михайлов.

Спейс Тийм надделя над Вино и Мезе с 6:2. Събев вкара хеттрик, а по веднъж се разписаха Калин Колев, Димитров и Легендата (избран за №1 в срещата). За "любителите на масата" реализираха Енчев и Цветков.

Win 2

Вторият тим на АМФК Лудата Банда продължи перфектна си серия и вече е с 13 от 13 след 4:0 над МФК Импакт Варна в Win 2. Цецо се разписа два пъти и стана MVP, а по веднъж това сториха Найденов и Дидо.

Фермополис се справи трудно срещу Park the bus с 5:4. Петков отбеляза две попадения и стана MVP, а по едно добавиха Йорданов, Борко и Ванко. За загубилия тим се разписаха Енев, Димитров, Киров и Велков.

МФК Монтана постигна десетия си успех през сезона - с 6:4 над Digital United. Yonchev 9 (Играч на мача) и Бончев се разписаха по два пъти, а по веднъж това сториха Пенчука и Иванов. Дойч (2), Wild и Бончев (автогол) бяха автори на головете за съперника.

Red Partners разгроми с 11:2 Therma Village. Василев бе над всички и с четирите си попадения стана №1 в двубоя. Йончето добави три, а по две - Момчилов и Янчев. За загубилия тим вкараха Йорданов и GAZZA.

Castalia надигра с 6:4 Дебелият балет. Палеолог бе избран за MVP с двата си гола, а по един реализираха Колев, Попов, Бързев и Малчев. За "балета" вкараха Стайков (2), Демирев и Василев.

МФК Тича 2 удари с 8:2 FC DJIEN. Точни за успеха бяха В.Дончев (2), Недев, Салмуш, Радо, Бакърджиев (Играч на мача), Павката и Панев (автогол), а за загубилите - Николов и Кирилов.

Park the bus би с 10:2 ФК Фратрия в отложен мач от седмия кръг. Киров бе избран за №1 в срещата заради хеттрика си, по две попадения добавиха Велков, Панчев и Димитров, а едно - Вълев. За загубилия тим точни бяха Гена и Пейчев.

Win 3

ФК Брайтън излъга с 3:2 Пластхим (Аксаково) в Win 3. Мирослав Андреев-Котката стана Играч на мача, след като порази два пъти противниковата врата, Георгиев стори това веднъж. За аксаковци реализираха Димитров и Игнатов.

Коментари

Новини Варна