IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
17:00 | 7 ноември 2023
Обновен: 21:22 | 29 април 2024

Победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха мачовете от осмия кръг на четирите лиги на Аматьорската минифутболна лига

По материала работи: Слав Велев
Победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

Радо Монев/МФК Балерини

През изминалата седмица се изиграха мачовете от осмия кръг на четирите лиги на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В тях водещите отбори се справиха със своите съперници. Ето какво се случи:

Premier лига

МФК Балерини победи с 6:2 ФК Валекс Бенита в двубой от осмия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. С четири гола изригна Игнатовски, а по веднъж се разписаха Русев и Коко, който бе определен за Играч на мача. За съперника реализираха Богданов и Русев.

Порто iCard постигна шестата си победа от началото на сезона, след като надигра убедително с 4:0 АМФК Лудата Банда. Коцето се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по веднъж това сториха Iniesta и Иванов.

МФК Тича би МФК Монтана с 5:3, нанасяйки трета поредна загуба на съперника. Два гола реализира Серги, а по един Старшината, Петров и Чефо, който бе определен за №1 в двубоя. За тима от Северозапада отбелязаха Камбата (2) и Станчев.

МФК Черно море надигра с 2:0 Fullmax. Дамянов, който бе избран за №1 в срещата, и МИРЧЕВ донесоха успеха на тима си.

Win 1

Parkmart победи със 7:3 TNT в мач от Win 1. Давидов бе познатият лидер на тима и с четирите си гола си заслужи приза MVP, два добави Ахмед, а един - Павел. За "динамитите" отбелязаха дани, Методиев и КАСАБОВ.

Вино и Мезе взе първи успех за сезона, след като излъга с 3:2 силния тим на ФК Дружба. Тянката се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача,а едно попадение добави Ламбов. За "добричлии" дежурно вкараха Димов и Боята.

МФК Пекарни Чочо победи с 8:4 МФК Волов, въпреки че изоставаше на два пъти с 0:3 и 2:4. Боби заби хеттрик и бе избран за №1 в срещата, а останалите реализатори бяха Денка, Илиев, Мустафов, PETELA и Тодоров. За "шуменци" точни бяха Димитров (2), Илиев и Димитров.

Red Partners и АФК Албион завършиха наравно - 2:2. Момчилов и Миро отбелязаха за символичните домакини, а Добеца и Янков - за опонентите.

WINBET Varna надви с 11:4 Спейс Тийм за шестата си победа в Win 1 като все още няма загубена точка, а е и с два мача по-малко. С цели шест гола изригна Василев и заслужено грабна приза за MVP, Психопата добави три, а Андреев - два. GALE (2), Неджет и Калин Колев бяха точни за "космонавтите".

Атлетик Провадия излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно. Дидо Николов вкара дежурните си две попадения и стана Играч на мача, а едно добави Йорданов. За "орлите" се разписаха Узунов и Коев (автогол).

The Unity се справи срещу Няма Такъв Отбор с 4:2. Милков блесна с хеттрик и бе избран за №1 в двубоя, а Цанев реализира веднъж. Пешо и Вулпе бяха точни за НТО.

В отложен двубой от седмия кръг Parkmart постигна нов успех, след като би с 4:1 МФК Пекарни Чочо. Давидов заби два гола и получи поредната си награда за Играч на мача, а останалите бяха дело на Джибрата и Ахмед, докато Алексиев се разписа за съперника.

Win 2

Вторият тим на МФК Монтана се поздрави с шестия си успех в Win 2, като в този кръг би Park the bus с 4:2. Миланов стана MVP след двата си гола, а по един добавиха Yonchev 9 и Тукчиев. За съперника вкараха Енев и Киров.

Red Partners разби с 6:1 МФК Тича 2. По два гола отбелязаха Малкия и Кулаксъзов, а по един - ГЕНАТА и Доктора (Играч на мача). За загубилия тим това стори Салмуш.

Дебелият балет надигра с 3:1 FC DJIEN. Станев, Димитров и Демирев вкараха за победителите, а Арнаудов - за победените. За №1 в срещата бе определен Дино.

Дубълът на АМФК Лудата Банда продължава без грешка след победа с 3:1 над Digital United. Точни за успеха бяха Дидо (2) и Найденов (MVP), а за опонента - 

Wild.

Фармополис би с 4:1 Castalia. Маринчо, Христов, Иванов и Пламен отбелязаха за победителите, а Весо - за загубилия тим. Йорданов стана Играч на мача.

Therma Village надигра със 7:3 ФК Фратрия. Николов вкара два гола и бе избран за №1 в срещата, а по един добавиха Колев, Георгиев, GAZZA, Секо и Пейчев (автогол). За опонентите реализираха Гена (2) и Резвов (автогол).

МФК Импакт Варна и iGaming завършиха наравно - 2:2. Станчев отбеляза и двете попадения за символичните домакини, а Великов бе два пъти точен за "геймърите".

Win 3

FC Inazuma продължава със силното си представяне в Win 3 като в този кръг победи АМФК Лудата Банда с 4:2. Стамов блесна с хеттрик и бе определен за №1 в двубоя, а веднъж се разписа и Радев. За "бандата" вкараха Стелянов и Добрев.

Пластхим (Аксаково) надигра ФК Сокол с 5:1. Йорданов (2), ЧОЧО и Атанасов се разписаха за победелите, а Мангалски - за "соколите".

ФК Брайтън надделя с 3:2 над Castalia. Два пъти точен за успеха бе Куцаров (MVP), а веднъж - Колев. Последният порази и собствената си врата, а другото попадение за съперника бе дело на негов съфамилник.

ФК Ченге преодоля съпротивата на МФК Феникс, надигравайки го с 3:0. Милков се разписа два пъти и стана MVP, а веднъж това стори Добрев.

Коментари

Новини Варна