IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:45 | 14 ноември 2023
Обновен: 02:12 | 26 април 2024

Резултатни мачове в АМФЛ-Варна

Вижте как приключиха всички срещи от деветия кръг на четирите турнира

По материала работи: Слав Велев
Резултатни мачове в АМФЛ-Варна

Атлетик Провадия/Снимка: АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха срещите от деветия кръг на четирите турнира от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Те бяха доста резултатни и предложиха някои изненадващи резултати. Ето какво се случи:

Premier лига

МФК Балерини спечели с 4:1 дербито на деветия кръг Premier лигата в АМФЛ-Варна, нанасяйки трета загуба на Порто iCard за сезона. Загоров се разписа два пъти, Игнатовски и Митко - по веднъж, а Иванов стана Играч на мача. За шампионите реализира Коцето.

МФК Тича постигна втора поредна и общо трета победа, след като надигра с 4:1 ФК Валекс Бенита. Старшината се разписа два пъти, а Вальо и Чефо - по веднъж, като техният съотборник Димчев стана Играч на мача. За съперника реализира Петров.

МФК Черно море и АМФК Лудата Банда завършиха 4:4. МИРЧЕВ и Дамянов забиха по два гола за символичните домакини, а Симеонов, Петров, Дидо и Гера (автогол) бяха точни за гостите.

Win 1

WINBET Varna излъга с 2:1 Няма Такъв Отбор и вече е с осем победи от осем мача в Win 1. Николов и Колимечков (Играч на мача) се разписаха за победителите, а Герге - за победените.

Parkmart разби с 9:1 Атлетик Провадия и е със 7 от 7. С четири попадения изригна Давидов, с по две се отчетоха Коцето, който стана MVP, и Пете, а с едно - Джибрата. Почетното за загубилия тим бе дело на Колев.

ФК Дружба се справи с 6:4 срещу The Unity. Попаденията бяха дело на Димов (2), Джилянов, Михайлов, Димитров и Жендов, който бе определен за №1 в срещата. За "единството" всички бяха отбелязани от Милков.

Вино и Мезе и Red Partners не можаха да се победят, завършвайки 4:4. Боца (2), Димитров и Тянката отбелязаха за "любителите на масата", а Момчилов (2), ГЕНАТА и Стойков - за "червените".

Спейс Тийм надигра с 4:1 Лудогорец-Доброплодно. За "космонавтите" отбелязаха Любо, Легендата, яни и KOMARA, който бе определен за №1 в двубоя, а за "орлите" точен бе Панайотов.

АФК Албион и МФК Пекарни Чочо завършиха 4:4. По два пъти за символичните домакини точни бяха Добеца и Николов, а за "пекарите" - с по два се отчетоха Боби и Мустафов.

Win 2 

Дубълът на АМФК Лудата Банда се справи с iGaming в Win 2 - 3:1, и е с пълен актив от 27 точки. Головете за победителите реализираха Ненов (избран за №1 в двубоя), Нестъров и Абил, а за загубилите - Вълов.

Вторият отбор на МФК Монтана би с 5:1 Therma Village. С хеттрик блесна Yonchev 9, избран за MVP, а две попадения добави Иванов. GAZZA отбеляза почетното за опонента.

Фармополис постигна шестата си победа, надигравайки убедително с 8:1 МФК Тича 2. Йорданов блесна с хеттрик и стана MVP, по два пъти се разписаха Петков и Христов, а веднъж това стори Маринчо. За опонента вкара Бакърджиев.

ФК Фратрия прекъсна серията си от поредни загуби като в този кръг победи с 4:0 Castalia. Гена стана Играч на мача, след като заедно с Богданов отбелязаха по два гола.

Digital United би с 6:4 FC DJIEN. Десетима различни футболисти реализираха десетте попадения в двубоя. За победителите това бяха Tedkata, Хюсню, Дойч, Гастака, Ники и Wild, който бе избран за №1 в двубоя, а за загубилия тим се разписаха Вълев, Въргала, Тодоров и Арнаудов.

Park the bus излъга Дебелият балет с 2:1. Дино откри за "балета", но Велков и Панчев доведоха нещата до пълен обрат, като авторът на победния гол стана и MVP.

Red Partners надхитри МФК Импакт Варна с 3:2. Стойков отбеляза два пъти, а един добави Малкия, който стана Играч на мача. За опонентите реализираха Карамишев и Вико.

Win 3

Третият тим на АМФК Лудата Банда разби МЕТРО Варна с 15:1 в Win 3. С цели седем гола избухна Павката, който заслужи приза за Играч на мача, по два добавиха Куртев и Лъчо, а по един - Маринов, Цецо, Алекс и Недев. За опонента точен бе Георгиев, който бе открил резултата в началото.

Date Palm не срещна проблеми срещу ФК Сокол и го надигра с 10:4 за шестата си победа от осем срещи. Тук с по три гола блеснаха Батман, който бе определен за №1 в двубоя, и Журналиста, два пъти се разписа Ганчев, а по веднъж - Ямболския и Мерцедеса. За загубилия тим вкараха Тодров (2), Налбандян и Кръстев.

Пластхим (Аксаково) надделя с 3:2 над втория тим на Castalia. ЧОЧО бе избран за MVP заради двата си гола, а веднъж отбеляза и Иванов.

ФК Брайтън надделя с 4:3 над МФК Феникс. Стоянов се разписа два пъти, а по веднъж - Колев и Иванов, който бе избран за №1 в двубоя. Данков, Колито и Петров бяха точни за съперника.

FC Inazuma и ФК Ченге завършиха 4:4. Два пъти за символичните домакини отбеляза Радев, а по веднъж - Недев и Велев. За тима от село Аспарухово реализираха Милков (2), Илиев и Добрев.

Коментари

Новини Варна