IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
14:08 | 19 март 2015
Обновен: 18:16 | 24 април 2024

3D музей ви прави част от изкуството

Картините се намират в Манила, Филипините

По материала работи: Златина Добрева
3D музей ви прави част от изкуството

Повечето музеи забраняват на посетителите да снимат с фотоапарат, камера и дори телефон. Някои от тях изискват да платите солидна сума, за да си позволите да щракате, каквото ви допадне. Точно това правило не е в сила, когато говорим за музея на изкуството в Манила, Филипините. Тук посетителите биват окуражавани да взаимодействат с произведенията на изкуството и да се забавляват.
Препоръчително е да правите колкото можете повече снимки. "Картините ни не са завършени, ако не присъстват посетители в тях и ако не се снимате с тях", казва секретарят на музея Блит Камбая, цитиран от profit.bg.
Музеят е изпълнен с уникални картини, които, когато се снимате с тях под определен ъгъл, създават оптични илюзии - така изглежда, че вие сте в самата картина. Например, може да прекрачвате през картината или пък да бъдете атакувани от животно.
Ако имате щастието да отидете в Манила, не пропускайте преживяването, което един такъв съвременен музей може да ви осигури. Станете част от изкуството!

Коментари

Новини Варна