IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
08:39 | 31 януари 2018
Обновен: 05:56 | 25 април 2024

Черно море играе две контроли днес

“Моряците” излизат срещу румънския Дунарея от 10 часа българско време, а втората среща за деня е срещу ФК Тосно от 16 часа

По материала работи: Пламен Янков
Снимка chernomorepfc.bg, архив

Днес Черно море ще изиграе последните си две контролни срещи от подготвителния лагер в Турция. “Моряците” излизат срещу румънския Дунарея от 10 часа българско време, а втората среща за деня е срещу ФК Тосно от 16 часа, съобщи пресслужбата на клуба. По предварителна програма варненци трябваше да играят втората среща срещу тима на Пюник, но в последствие съперникът бе променен.

 

За проверките треньорът Илиан Илиев ще заложи на два различни състава, за да могат всички футболисти да играят пълни 90 минути.

 

Румънският Дунареа Калараш е лидер във временното класиране на местната Лига II и се бори за промоция в елитното първенство на северните ни съседи. Отборът е воден от бившия румънски национал Дан Алекса. Той разчита в състава си на четирима африканци и хърватският нападател Дино Спехар, който е бивш футболист на Динамо Загреб.

 

ФК Тосно пък се намира на 14-о място във временното класиране на Премиер лигата на Русия. Старши треньор е бившият украински национал Дмитри Парфьонов. Най-известният футболист в състава е бившият руски национал Владимир Бистров.

 

Четете още „Черно море“ с нулево реми срещу шампиона на Узбекистан

Коментари

Новини Варна