IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:55 | 19 януари 2015
Обновен: 13:49 | 25 април 2024

С двуразови тренировки продължават “моряците”

Бакари и Дани Георгиев се подготвят индивидуално

По материала работи: Борис Проданов
С двуразови тренировки продължават “моряците”

Третата седмица от зимната подготовка на футболистите на “Черно море” стартира с двуразови тренировки. Сутринта наставникът Никола Спасов заведе отбора на стадион “Младост” където с бегови упражнения акцентът падна на силовата издръжливост. Следобеда заниманието на “моряците” беше с топка.


Продължават пробите на юношата на ЦСКА Тони Стоичков. Кандидатът за десен защитник за тима от “Тича” Алфонсо Марте пък вече не е на проби в "Морето". Играчът от Доминикана не беше харесан от Никола Спасов и си тръгна от Варна.


Възстановяващите се от контузии Бакари и Дани Георгиев продължават тренировките по индивидуална програма. Новото попълнение Петър Златинов също се подготвя на облекчен режим. Той е получил разтежение в бедрения мускул.


За вторник Никола Спасов е предвидил нови 2 занимания. В края на седмицата “Черно море” пътува за турския курорт Анталия, където ще протече вторият етап от зимната подготовка


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна