IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
12:46 | 5 февруари 2015
Обновен: 15:44 | 25 април 2024

„Соколите” договориха четири контроли

В тях наставникът Иван Маринов ще може да тества новите чужденци в клуба, които продължават да се множат

По материала работи: Борис Проданов
„Соколите” договориха четири контроли

Четири контроли уреди отбора на "Спартак 1918" през зимната подготовка. Първия спаринг на „соколите” ще е на 7 февруари срещу "Калиакра" в Каварна, а два дни по-късно тимът на Иван Маринов играе с "Локомотив" (Мездра). На 13 февруари варненци ще сверят часовника с молдовския "Динамо-Ауто", след което на 18-и ще премерят сили и с "Черноморец" на Кампуса в Бургас. За 21 февруари също е предвиден спаринг, но все още съперникът не е уточнен. От вчера "Спартак 1918" започна същинската част от зимната подготовка, след като в морската столица се завърнаха одобрените от треньора Иван Маринов чужденци. Освен тях обаче пристигнаха още няколко легионери, за които няма информация, а странното е, че с отбора тренира и тъмнокожият италианец, който не бе одобрен от Иван Маринов. Явно обаче наставникът е решил да му даде втори шанс.

Мултинационалната селекция в отбора се пренесе и на другите постове в клуба. „Соколите” вече имат нов кондиционен треньор – италианец, както и нов масажист, който е от Молдова. Домакинът на стадиона също е нов. Утре е съдбоносен ден за бъдещето на „соколите”. В 10 часа в община Варна ще се проведе Общото събрание на клуба, по време на което се очаква новите италиански инвеститори официално да встъпят в длъжност. 

Иван Барбов

Коментари

Новини Варна