IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
17:08 | 6 февруари 2015
Обновен: 15:53 | 25 април 2024

Голов дъжд в последната контрола на „Черно море” в Турция

„Моряците” завършиха 3:3 с екс шампиона на Словения – „Домжале”

По материала работи: Борис Проданов
Голов дъжд в последната контрола на „Черно море” в Турция

В зрелищен голов трилър отборите на Черно море и Домжале не успяха да излъчат победител и завършиха наравно 3:3 в последната контрола на „моряците” от зимния подготвителен лагер в Турция. Двубоя се игра при отлични условия на терена на „Фанатик” в комплекса „Кунду” край Анталия. В 26-ата минута варненци поведоха в резултата с поредното попадение на дежурния голмайстор Вилиян Бижев, но в 39-ата минута словенците изравниха.

 

В началото на втората част отново Бижев бе точен за 2:1, като това бе и шестия негов гол в проверките в Анталия. И този път обаче отговора на Домжале не закъсня и 7 минути по-късно статуквото отново бе възстановено, след бърза контраатака. В следващите минути два гола за словенците бяха отменени заради засади, но при третия опит в 72-ата минута нямаше вдигнат флаг и обрата бе факт. С няколко бързи паса играчите на Домжале матираха отбраната на „мояците”, а след това и стража.

 

Възпитаниците на Никола Спасов обаче не се предадоха и в 75-ата минута получиха дузпа, безгрешно изпълнена от дебютиралия с екипа на Черно море Петър Златинов. До края на срещата нови голове не паднаха, а в 80-ата минута в игра за първи път от много време се появи нападателя Бакари, който лекуваше тежка контузия. Утре сутринта „моряците” поемат към Варна, където ще премине и финалния етап от зимната подготовка.  

 

Иван Барбов

Коментари

Новини Варна