IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
20:52 | 9 февруари 2015
Обновен: 16:28 | 25 април 2024

Херо скочи на Гонзо

Той недоумява защо са нападките срещу него

По материала работи: Борис Проданов
Херо скочи на Гонзо

Димитър Димитров отговори на нападките от страна на Георги Иванов - Гонзо. Както е известно по-рано днес Гонзо каза, че докато той е директор в Левски, Херо няма стъпне на стадиона. Димитров разкри своята версия за случилото се в Левски и защо той така и не пое тима през януари.


„Истината е само една, не може да има втора. Аз съм озадачен, че след като минаха 2 месеца от пресконференцията, която дадох и се аргументирах, отново се захваща тази тема и се казват маса неистини, които мен ме обиждат и засягат. Всеки човек, има достойнство и трябва да има граници и морал, а според мен Георги прекрачи тези граници.


Точно страхливец да ме наричат мен? Аз съм го доказал през годините, още повече, че съм минал през ада на живота. Толкова тежки неща съм преживял и продължавам да ги боря. Тези думи остават на съвестта на Георги. Аз никога не съм бил страхливец и няма да бъда.


Вече нищо не ме изненадва. В тези няколко месеца, в които се опитвахме да работим заедно, Георги е човек, при когото има разминаване между думи и дела. С такива обидни квалификации, най-малкото възрастта и че съм му бил треньор, че сме имали общи успехи, не му отива. Видях и другото лице на Георги, никога не съм очаквал такива обиди и точно заради това ме заболя. Не съм си позволил нито една обидна квалификация към този човек, а той направи толкова лошо изказване към мен, това ме огорчава", каза Херо.

Коментари

Новини Варна