IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
15:37 | 17 февруари 2015
Обновен: 17:39 | 25 април 2024

“Моряците” днес тренираха на закрито

Кулибали, Сталев и Стоичков подсилват дубъла за контрола

По материала работи: Борис Проданов
“Моряците” днес тренираха на закрито

Мамуту Кулибали, Слави Сталев и Тони Стоичков ще подсилят дублиращият тим на “Черно море” в утрешната контрола с елитния “Динамо-Ауто” (Молдова). Проверката е от 13 ч. в Албена.


Иначе и днес мъжете на “Морето” направиха двуразово занимание. Отново сутрешната тренировка беше във фитнеса. Следобеда наставникът Никола Спасов реши да не рискува и вкара футболистите за игра с топка в зала. Студеното време и замръзналите терени във Варна бяха причината специалистът да избере този вариант. Варненци се стягат за първия мач от четвъртфиналите на турнира за Купата на България с “Локомотив” (ГО), който е в събота от 13 ч. на стадион "Тича" във Варна. Реваншът е на 5 март.


Иначе мачът от Елитната футболна група до 17 г. “Черно море” – “Векта” (Пловдив) в неделя има нов час. По настояване на пловдивчани срещата на стадиона под Аспаруховия мост няма да е от 10,30 ч., а от 14 ч.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна