IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:22 | 25 февруари 2015
Обновен: 04:12 | 3 май 2024

Никола Спасов с по-голям избор за мача срещу “Славия”

Капитанът Кирил Котев до последно e под въпрос

По материала работи: Борис Проданов
Никола Спасов с по-голям избор за мача срещу “Славия”

Тренировка на стадион “Младост” и традиционното за седмицата възстановяване проведоха днес футболистите на “Черно море”. В заниманието се включиха всички налични “моряци”, което дава по-голям избор на наставника Никола Спасов в определянето на групата за мача от “А” група срещу “Славия” в петък от 14,30 ч. на стадион “Тича”.


В строя се завръщат част от контузените играчи, както и наказаният Стенио. Според информация от спортно-техническия щаб на “Морето” почти сигурно за сблъсъка ще бъдат уредени и новопривлечените Себастиан Ернандес и Мамуту Кулибали. Последното решение за тяхното участие в петък обаче остава за старши-треньора Никола Спасов.


Контролният преглед на капитана Кирил Котев е показал, че той се подобрява. Но до последно ще бъде под въпрос за домакинството във Варна срещу “белите”. Неговото присъствие в мача ще се решава в последния момент.


За четвъртък е предвидено последното занимание преди срещата. След него Никола Спасов качва “моряците” на лагер и ще определи групата срещу “Славия”.


Красимир Николов

 

Коментари

Новини Варна