IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:48 | 26 февруари 2015
Обновен: 18:41 | 25 април 2024

Ясна групата на “Морето” за мача срещу “Славия”

Живко Петков отпадна от сметките на Никола Спасов

По материала работи: Борис Проданов
Ясна групата на “Морето” за мача срещу “Славия”

Последна тренировка на стадион “Младост” (с цел да се пази тревното покритие на “Тича”) направиха днес футболистите на “Черно море” преди утрешното домакинство на “Славия” за мач от А група.

 

Срещата в петък е от 14,30 ч. и избраният за съдия №1 на 2014 г. Ивайло Стоянов получи назначение да свири сблъсъка. Помощници на арбитъра ще бъдат Веселин Мишев и Николай Марков. За 4-ти рефер е определен Георги Ковачев, а събитията зад двете врати ще следят Станислав Тодоров и Стефан Павлов. Съдийски наблюдател във Варна е Веселин Богданов. Сватбата ръководи и реванша от турнира за Купата на България между двата тима на стадион "Овча Купел". Срещата завърши 2:2 и с общ резултат 4:2 "моряците" се класираха напред в турнира.


Никола Спасов определи групата за мача. На лагер не се качиха още не напълно възстановените Георги Китанов, Дани Георгиев, Георги Божилов, Слави Сталев и Стенио дос Сантос, както и Живко Петков.


Клубното ръководство и футболистите призовават феновете да изпълнят трибуните, защото срещата е важна за варненци, които търсят място в Топ 6 на А група. А за целта е нужна победа на всяка цена.

 

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна