IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
08:25 | 28 февруари 2015
Обновен: 18:49 | 25 април 2024

Варна чака днес хандбално дерби

"Фрегата" идва да брани титла и Купа

По материала работи: Борис Проданов
Варна чака днес хандбално дерби

Голям мач в хандбала се очертава днес от 14,30 ч. във Варна. Един срещу друг излизат отборите на домакините от Спартак и Фрегата (Бургас). И двата тима са с равен брой точки - по 18 и заемат първо и второ място във временното класиране. Спартаклии са напълно готови за важния двубой с амбиция за победа и битка от първата минута.

 

Треньорът на Спартак Пенко Златев е сигурен, че ще победят Фрегата (Бургас).


„Никога не съм бил толкова убеден в победата. Вярвам на моя отбор, тъй като се намираме в много добро състояние и очаквам да се справим по най-добрия начин. 100 процента съм сигурен, че ще спечелим и ще завършим първи преди плейофите. Дано повечко хора да дойдат в залата и да ни подкрепят“, заяви Златев.


Гостите от Бургас са шампиони и носители на Купата на България за 2014 г. и при успех ще оглавят подреждането.


Двубоят ще се играе в спортна зала "Владислав" на спортен комплекс "Черно море". До края на редовния сезон при мъжете остават 3 кръга, а след тях ще бъдат и плейофните мачове между първите четири тима за определяне на шампиона на България.


Другият варненски тим днес играе од 17,30 ч. с "Осъм" (Ловеч).

Коментари

Новини Варна