IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
08:52 | 28 февруари 2015
Обновен: 16:29 | 11 май 2024

Спортният министър гост на Ultimate Pro Fight 2

Стоян Копривленски смаза испанец на ринга

По материала работи: Борис Проданов
Спортният министър гост на Ultimate Pro Fight 2

Състезанието Ultimate Pro Fight 2 бе посрещнато с огромен интерес снощи в зала "Христо Ботев". Освен многобройните фенове на кикбокса, в залата присъства и спортния министър Красен Кралев.


Официален гост на вечерта бе и кикбокс легендата Семи Шилт, като освен него от чужбина бяха дошли топ реферите на WAKO - Браян Бек, който е и шеф на съдийска колегия на организацията и Кристина Пилко.

 

Венелин Анков победи Павел Филимонов със съдийско решение
Първите 2 рунда Павел успя да покаже на какво е способен, но в третия издръжливостта му спадна и тогава Венелин успя да диктува темпото. Двубоят приключи в полза на Венелин, благодарение на точките, които отбеляза през трита рунда.

Християн Андонов победи Йордан Димитров с лекарска забрана
Двубоят беше сравнително равностоен, но Християн показа много добри удари с ръце, нанасяйки много удари в тялото на Йордан и вкарвайки чисти крошета.

Цветозар Кючуков победи Сергей Александров със съдийско решение
Цветозар показа защо е неколкократен шампион по кикбокс на България, показвайки изключителна техника и беше по-добрия на ринга. Сергей не отстъпи по издръжливост, опит и агресивност, но техниката си каза думата в този двубой и Нинджата от Плевен взе победата.

Даниел Илиев победи Николай Алексиев с нокаут
В този изключителен двубой двамата ММА състезатели премериха уменията си в стойка. Имаше много тежки удари, но двубоят приключи след като Даниел нанесе удар с крак в главата на Николай и го нокаутира.

Мариян Макавеев победи Деян Топалски със съдийско решение
Мариян изигра тактически много добре срещата си и блокираше агресията на Топалски, така че да го държи на дистанция с фронт кикове и не му даде да се разиграе. Ударите с крака бяха комбинирани с удари с ръце и тактически надигра Топалски, когото ще видим в края на следващия месец и в ММА състезанието Нощта на героите.

Атанас Божилов победи Богдан Шумаров със съдийско решение
Този двубой буквално беше на кантар. И двамата бойци пласираха много чисти удари. Първите два рунда бяха изключително равностойни, но в третия издръжливостта на Атанас си каза своята дума и той надделя в срещата.

Стоян Копривленски победи Жорди Фернандез със съдийско решение
Испанецът се оказа много подготвен и много издръжлив, като в близката дистанция имаше голям превес, като дори направи аркада на Стоян (на снимката с треньора си Краси Димов) на дясната вежда. Въпреки това Стоян успя да продължи двубоя. От втория рунд нататък боецът на ТИМ (Варна) се изтегли в средна и далечна дистанция, откъдето обърна двубоя и спечели срещата по точки, нанасяйки много силни кикове. Срещата беше призната за атракция №1 на вечерта.

Йордан Янков победи Алекс Хадзихроноглу със съдийско решение
И двамата бойци имаха доста тежък мач, като Йордан получи аркада от случаен удар с глава в клинч. Въпреки сериозния опонент, българинът успя да надделее с много ъперкъти в трупа, като във втория рунд почти изпрати Алекс в нокдаун.

Коментари

Новини Варна