IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
11:39 | 8 март 2015
Обновен: 19:25 | 25 април 2024

Две промени в групата на „Черно море“ за мача с „Локомотив“ (Сф)

Бакари и Симеон Райков отпаднаха заради травми

По материала работи: Борис Проданов
Две промени в групата на „Черно море“ за мача с „Локомотив“ (Сф)

Една тренировка на стадион „Тича“ във Варна тази сутрин проведоха футболистите на Черно море. В заниманието участие взеха всички налични играчи, а след него наставника Никола Спасов определи и групата за предстоящия мач с „Локомотив“ (Сф) от 21-вия кръг в „А“ група.

 

За столицата не отпътуваха Бакари и Симеон Райков, които отпадат от сметките на треньора заради травми, а на тяхно място в групата попаднаха Живко Петков и Бекир Расим. Всички останали 16 футболисти от мача за Купата на България с Локомотив (Горна Оряховица) - 5:0, се качиха в клубния автобус. В лагера на „моряците“ са настроени за победа в София, а в тима ще се борят до последно за място в топ 6, въпреки минималните шансове.

 

Двубоят между Локомотив (Сф) и Черно море е в понеделник от 15,30 ч. на стадиона в квартал „Надежда“ и ще бъде ръководен от рефера Георги Йорданов от Габрово. Негови помощници са Пламен Георгиев и Пламен Хинков, а четвърти арбитър е Петър Стойчевски. Събитията зад двете врати ще следят Мартин Александров и Александър Костадинов, а съдийски наблюдател е Петър Петров.

 

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна