IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
19:30 | 8 март 2015
Обновен: 19:27 | 25 април 2024

Най-неуспешните опити за свалка във фитнеса

Не ги правете, изглеждате отчаяни

По материала работи: Юлиян Атанасов
Най-неуспешните опити за свалка във фитнеса

 

Признайте си, много от вас използват залата не само за спорт, а и за свалки.
Във фитнеса със сигурност има секси мадами, които правят провокативни движения в стегнати екипи и няма как да не привлекат вниманието ви.
Може и да успеете да завъртите романс с някоя от тях, но бъдете внимателни какъв подход използвате.
Ето и какво НЕ трябва да правите, пише dnes.bg:
Изглеждате като клошар
Дори във фитнеса облеклото е важно. Ако се появите с мръсна раздърпана тениска и анцуг на дупки, никоя жена няма да ви погледне. Не се изненадвайте, ако още щом се запътите към нея, тя избяга в другия край. Подбирайте дрехите си внимателно. Важно е да са удобни и да изглеждате все пак спретнат и чист.
Не спирате да се възхищавате на себе си в огледалото
Хубаво е, че оценявате напредъка си и изваяните си мускули, но прекалената суета не се нрави никому! Жените не обичат самовлюбените мъже, които се оглеждат повече и от тях. Как ще оцените нейните качества, ако погледът ви не излиза извън рамките на собственото ви тяло? По-добре изследвайте промените в тялото си у дома на спокойствие и забравете за чупките и стойките във фитнеса.
Потите се като прасе
Разбира се, потенето е съвсем нормално в залата, но за тази цел спортуващите се си носят кърпи. На никого не му е приятно да бъде ангажиран в разговор от човек, който мирише неприятно и мокри всичко около себе си.
Давате съвети без да ви ги искат
Много мъже смятат, че като се покажат като експерти и всезнайковци във фитнеса, ще спечелят възхищението и одобрението на по-неуките. Уви, това не е така! Ако започнете да давате акъл на някоя жена, тя ще се ядоса, защото ще се почувства засрамена. Почакайте, може сама да ви го поиска или в краен случай се намесете, ако видите, че ще се нарани и то без да ѝ се надувате.
Коментирате на висок глас грубо телата на жените във фитнеса
Дори да има перфектно тяло, една жена ще се възмути, когато чуе просташките коментари на група мъже за друга жена. Дали от чувство за солидарност, или защото думите ви са откровено обидни, не е толкова важно. След подобна проява тя ще бъде отвратена от вас, подозирайки, че зад гърба ѝ може да говорите подобни неща след това.

 

Коментари

Новини Варна