IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:18 | 10 март 2015
Обновен: 00:04 | 15 май 2024

Чичовото замесен в интриги и трансфери

Неговият приемник в национала извика 10 легионери за Италия

По материала работи: Борис Проданов
Чичовото замесен в интриги и трансфери

Доскорошният старши треньор на националите по футбол Любослав Пенев най-вероятно е получил оферта да води тим от Китай. Другият вариант е отбор в бившия Съветски съюз. Чичовото иска обаче ако ще ходи в чужбина, да бъде с екипа си. Той е категоричен, че няма работа в българския футбол.


Неговото име беше споменато като вариант за ЦСКА, ако Стойчо Младенов продължи с провалите в А група. Пенев обаче категорично отрече да мисли за “Армията”.


“Не са водени разговори с мен от ръководството на ЦСКА”, твърди Чичовото.


Той не изключва слухът да е част от някаква кампания, целяща да демотивира “червените” в мачовете за титлата.


Любослав Пенев не отрече, че отказва коментари на подобни информации.


Той беше сменен начело на националния отбор, след като “лъвовете” започнаха да се представят както ЦСКА в момента. Негов приемник е Ивайло Петев, който ще дебютира като старши треньор на 28 март в 21,45 ч. в столицата в европейската квалификация с 4-кратните световни шампиони от Италия.


В списъка на Петев от 10-има “легионери” не са включени нападателите Андрей Гълъбинов и Димитър Рангелов, както и полузащитникът от Варна Георги Илиев, които преди попадаха в сметките на Чичовото.


Ето и повиканите играчи: Николай Михайлов ("Мерсин", Турция), Николай Бодуров ("Фулъм", Англия), Станислав Манолев ("Кубан", Русия), Петър Занев ("Амкар", Русия), Ивайло Чочев ("Палермо", Италия), Симеон Славчев ("Болтън", Англия), Александър Тонев ("Селтик", Шотландия), Ивелин Попов ("Кубан", Русия), Георги Миланов (ЦСКА – Москва, Русия), Илиян Мицански ("Карлсруе", Германия).

 

Коментари

Новини Варна