IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:01 | 19 март 2015
Обновен: 02:56 | 2 май 2024

Никола Спасов: Труден жребий, но целта ни е финал

“Моряците” с “Локо” (Пд) в полуфиналите за Купата

По материала работи: Борис Проданов
Никола Спасов: Труден жребий, но целта ни е финал

Минути след жребия за полуфиналите за “Купа България” по футбол, който противопостави “Черно море” на “Локомотив” (Пд) наставникът на варненци Никола Спасов заяви, че на този етап няма лесни съперници в турнира. Според него “смърфовете” ще имат максимална мотивация, за да спасят сезона. Той не скри, че предстои трудна елиминатория.


От своя страна “моряците” ще направят всичко възможно, за да преодолеят пловдивските “железничари” и да стигнат до финала, който е на 28 май на неутрален терен..


Другата полуфинална двойка е “Лудогорец” – “Левски”. Първите срещи по предварителна програма са на 8 април (съотвенно във Варна и Разград), а реваншите – на 29 април. Има обаче вариант мачовете да бъдат ден по-рано или по-късно заради телевизионното излъчване.


Интересното е, че първият полуфинален сблъсък на “Черно море” със “смърфовете” е броени дни след гостуването на “Левски” за плейофите. Реваншът пък е дни след гостуването на “Локо” (Пд) за срещата от първенството.


Всичко трябва да стане ясно утре, когато от БФС ще обявят официално програмата до края на А група.


Красимир Николов

 

 

Коментари

Новини Варна