IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
15:58 | 23 март 2015
Обновен: 23:16 | 1 май 2024

Бекир Расим започна лагер с младежките национали

“Морякът” може да стане и капитан на “лъвчетата”

По материала работи: Борис Проданов
Бекир Расим започна лагер с младежките национали

Селекционерът на младежкия национален отбор до 21 г. Антони Здравков събра отбора за старта на кампанията за европейско първенство в Полша през 2017 г. Здравков обяви, че всички 23-а футболисти са налични, но единствено Кристиян Малинов е в групата на мъжкия национален отбор. В състава е и офанзивният играч на “Черно море” (Варна) Бекир Расим, който е и сред опитните “лъвчета” в селекцията на Здравков.


Футболистите ще се подготвят в продължение на седмица в София, след което на 29 март ще заминат за Великобритания, където на 31 март от 21 ч. българско време на стадион "Кардиф Сити Стейдиъм" ще се състои европейската квалификация с Уелс. Останалите отбори в нашата група 5 са Дания, Румъния, Армения и Люксембург. Напред продължава със сигурност само победителят, а от 9-те групи четири втори състава, които са с най-добри показатели, ще играят плейофи за последните две места на европейското първенство.


Капитанът на новия младежки национален отбор ще бъде избран от самите футболисти, каза новият селекционер. Самият той е подготвил четири варианта, които ще бъдат предложени на играчите за гласуване, но не спомена дали Бекир Расим е сред номинираните.

Коментари

Новини Варна