IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
08:40 | 31 март 2015
Обновен: 21:24 | 25 април 2024

Гришо отпадна от гигант в Маями

Хасковлията загуби от 208-сантиметровия Джон Иснър

По материала работи: Златина Добрева
Гришо отпадна от гигант в Маями

Първата ракета на българския тенис при мъжете Григор Димитров отпадна от турнира в Маями, след като бе победен от представителя на домакините Джон Иснър след 7:6 (2), 6:2.
Силно сервиращият американец, който в момента се намира на 24-ото място в световната ранглиста, показа, че е в по-добра форма от хасковлията и в крайна сметка се добра до крайния успех.
В първия сет нямаше пробиви и всичко се реши след тайбрек в който нашето момче допусна два минипробива един след друг и така неговият противник поведе с 5:2 точки, а след това си взе и двата сервиса, за да спечели частта.
Загубата на първия сет сериозно разколеба българина, който допусна пробиви в третия и седмия гейм на втория сет, и така в крайна сметка загуби мача, пише gol.bg.
Това бе първи сблъсък между двамата, а след победата си 208-сантиметровият американец ще се изправи срещу друг силно сервиращ противник - Милош Раонич от Канада.

Коментари

Новини Варна