IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
16:26 | 2 април 2015
Обновен: 21:37 | 25 април 2024

“Моряците” с много контузени за “Балкан”

Драган Баич не подценява противниците от Ботевград

По материала работи: Борис Проданов
“Моряците” с много контузени за “Балкан”

Здравословни проблеми мъчат баскетболния “Черно море – Порт Варна” преди гостуването на “Балкан” в 24-тия кръг на НБЛ. Двубоят е на 4 април от 18 ч. в “Арена Ботевград”.


„За съжаление, има ги и тези проблеми ни съпътстват от дълго време. Срещу “Балкан” най-вероятно ще сме без Милян Пупович, а вероятно и без Станислав Цонков, който не е тренирал нормално цяла седмица. И да се върне, не знам доколко ще може да го използвам“, коментира старши треньорът на варненци Драган Баич.


Той разкри и контузиите на баскетболистите.


“Пупович има проблем с петата и сигурно няма да може да играе. Ще използваме това, което имаме, и независимо от всичко ще търсим максимума. Знаем, че “Балкан” има добри центрове, но ще се опитаме да им се противопоставим”, каза още Баич.


Спецът няма да подценява състава от Ботевград.


“Ценя отбора на “Балкан”. Не случайно са втори в класирането. Имат добри играчи на всички позиции. Много уважавам и треньора им г-н Вукойчич. Много ще ни е трудно да победим, но ние и досега не изглеждахме като фаворит. Ще се опитаме да изпълним плана си за мача и определено ще играем до победа“, заяви още наставникът на “моряците”.


Ботевградчани имат в актива си 16 успеха и 5 поражения и заемат 2-ро място във временното класиране, а “моряците” са 4-ти с баланс от 13-7.

 

Коментари

Новини Варна