IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
07:30 | 4 август 2021
Обновен: 08:10 | 20 април 2024

Безплатни залози или бонус без депозит - кои са приликите и разликите?

По материала работи: Слав Велев
Безплатни залози или бонус без депозит - кои са приликите и разликите?

В света на хазарта винаги едно от нещата, които привличат клиентите към даден доставчик на подобни услуги, е възможността да получават редовно интригуващи бонуси, които съответно да могат да носят печалба, без дори да вкарваме собствени средства в сметката си. Това е характерно за всяка друга сфера на бизнеса – винаги трябва да показваш, че цениш съответния потребител, а добрите предложения са чудесен път към неговото сърце. В конкретния случай шансът да спечелиш пари, без да залагаш собствени е черешката на тортата. В това отношение може да се обърнем с лекота към интригуващия Бетано Бонус, който може да е отговорът на всички наши търсения.

В действителност едно от най-често срещаните предложения, които намираме при водещите букмейкъри, е под формата на т.н безплатни бонуси и бонуси без депозит. Разликата между двете всъщност е доста съществена, макар че и в двата случая резултатът може да е повод за усмивки за съответния потребител. Да разгледаме в детайли за какво става въпрос, за да може да направите изводите си за това коя е по-предпочитаната оферта.

Безплатният залог по принцип не е свързан с вашата активност, размера на депозитите, които правите. Няма значение и колко пъти сте развъртели дадена сума в рамките на „кариерата“ ви в хазарта. Всичко е свързано с конкретното събитие, за което съответната бетинг фирма ви дава залог с определена стойност, който да използвате. Уточняваме – само за конкретно събитие става въпрос, не може да го ползвате за каквото си поискате. Размерът на безплатния залог варира между 10 и 20 лева, най-вече в зависимост от значимостта и гледаемостта на даден сблъсък. Залогът може да бъде направен преди или по време на самата среша, а печалбата ще може да я изтеглите веднага, след като залогът бъде уреден.

Бонусът без депозит, от своя страна, представлява една идея по-различен тип оферта, с различни възможности и с коренно различна насоченост. Тук бетинг компаниите не изискват да направиш залог, за да получиш бонуса. Той се дава на база на сумите, които си превъртял в предишните дни, както и с оглед на размера на предишните депозити. Най-често този бонус се дава като своеобразно признание за вашата лоялност към съответната компания и като поощрения за средствата, които сте проиграли в последно време. Сумите отново варират от 10 до 20 лева, като всичко отново зависи от степента на активността ви. За тези и други оферти може да допълните информацията си като прочетете тук.

Да видим и коя, всъщност, е по-добрата оферта. Бонусът без депозит, в една или друга степен, отново зависи от това колко средства сте депозирали или изиграли като цяло през последно време, така че въпреки че го получавате, без да депозирате в конкретния момент, то не значи, че е напълно „безплатен“ в истинския смисъл. За сметка на това, чрез него можете да комбинирате всякакви спортни събития, без ограничения.

Безплатният залог, от своя страна, не зависи по никакъв начин от размера на предишни депозити, активност и др. Той е конкретно насочен към едно събитие и е отворен общо взето за всеки, който желае да се възползва. Минусът, разбира се, се крие в това, че можете да залагате само на посоченото събитие, което може да се окаже крайно недостатъчно за солидна печалба. Ако искате и вие да се възползвате от някоя от тези интригуващи оферти, то се нуждаете единствено от регистрация и малко търпение.

Новини Варна