IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
09:00 | 11 декември 2021
Обновен: 14:10 | 25 юли 2024

Моуриньо получи видео обаждане от Стоичков в София

Камата звънна на Специалния след пресконференцията при победата на "Рома" с 3:2 над ЦСКА

По материала работи: Слав Велев
Моуриньо получи видео обаждане от Стоичков в София

Снимка: Труд

Жозе Моуриньо говори няколко минути по видео връзка с Христо Стоичков. Случи се веднага след пресконференцията при победата на "Рома" с 3:2 над ЦСКА, предаде "Труд".

Специалния бе изненадан от телефон, на който Кавалера на "Златната топка" го очакваше. И веднага възкликна: "Здравей, Христо! Как си? В Барселона ли си?" Двамата стартираха разговор пред пресаташето на "Рома", който не вярваше какво се случва. И докато Стоичков, който беше в студиото на американския тв гигант TUDN не каза "чао", разговорът не приключи.

Камата подари на Моуриньо подаръци от своята колекция H8S - фланелка, пуловер, яке и парфюм. С удоволствие португалският маестро прие даровете на Камата. Подобни имаше и преди 14 месеца, когато Моуриньо доведе "Тотнъм" за дуел срещу "Локомотив" (Пд).

"Успех на моя приятел Жозе и "Рома" в турнира - каза пък Стоичков. - Браво за характера на ЦСКА. От загубите отборът трябва да се учи."

Коментари

Новини Варна