IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
13:30 | 17 март 2022
Обновен: 20:44 | 28 март 2024

Как да се регистрирам в betway България през телефон?

По материала работи: Слав Велев
Как да се регистрирам в betway България през телефон?

Най-новият букмейкър с лиценз за България Betway е отдавна доказано име на световния пазар. От компанията се радват на огромна популярност и дългогодишни партньорства с някои от най-големите футболни, баскетболни, хокейни, е-спорт отбори и още.

За да имате достъп до всички функции на сайта, се изисква регистрация. Ако се питате за регистрация в betway то веднага бързаме да ви успокоим, че процедурата е много бърза и лесна. След няколко клика на мишката вече ще сте част от огромното семейство на популярния бранд. От онлайн букмейкъра предлагат лесна регистрация и от мобилно устройство. С вашия телефон или таблет трябва да посетите интернет портала или чрез мобилното приложение, което съвсем скоро ще бъде налично за Android, iOS и Huawei.

Betway предлага три различни мобилни приложения – за спорт, слотове и жива игра. Регистрацията за всяко едно от тях, както и за самия сайт е една и съща, затова няма да се притеснявате да помните различни потребителски имена и пароли. Процедурата е много опростена. В началото трябва да отворите уеб сайта на букмейкъра или приложението, след което да натиснете бутона „регистрация“, който се намира в горния десен ъгъл.

Необходимо е да попълните личните си данни. Не се притеснявайте, защото те ще бъдат използвани единствено за целите на сайта и са в сигурни ръце. Betway непрестанно инвестира много средства, за да поддържа безопасността на своите клиенти в онлайн пространството, като гарантира с най-добрите защитни софтуери на пазара.

След като въведете данните си, е необходимо да попълните и вашия адрес, а под него е първата ви промоционална оферта от световноизвестния букмейкър. Тук трябва да изберете дали желаете да се възползвате от началния бонус за спорт или за казино. Има и поле с код за регистрация, където трябва да въведете, ако имате такъв.

Следва да попълните вашето потребителско име и парола, като се уверите, че тя е надеждна и няма как да попадне в недобронамерени ръце. Можете да получавате всички последни промоции, оферти и награди от бранда, а ако желаете, трябва да отбележите с тикче в празното поле. След това натиснете бутона „регистрация“ и вече сте готови да се впуснете с необятния свят на Betway! Процедурата е идентична за интернет сайта, както и при регистрация през телефон от мобилните приложения.

След като вземете своя начален бонус, се запознайте добре с условията за превъртане. Щом ги изпълните, можете да направите и първия си кеш аут. Сайтът предлага много удобни разплащателни методи и сами ще се уверите в бързината му на работа.

Не бива да забравяте да активирате своя Betway акаунт от предоставения имейл. На електронната си поща ще получите линк, откъдето да го сторите. По този начин от онлайн букмейкъра ще са сигурни, че именно вие разполагате с този имейл адрес.

Верификацията също става много бързо и лесно. Нужно е да предоставите снимки на вашия документ за самоличност, което гарантира сигурността ви в сайта и че няма как някой друг да се възползва от вашите лични печалби. Операцията по верификация може да отнеме до 48 часа, но обикновено се случва по-бързо. Екипът на сайта има нужда от чисто технологично време, за да обработи всички заявки на новите клиенти и да бъде сигурен, че няма как някой потребител на сайта да бъде ощетен с нещо.

Световноизвестният букмейкър Betway предлага изключително голямо разнообразние от пазари. Над 30 вида спорт, с над 12 хиляди активни събития за ден могат да бъдат открити на сайта, мобилното приложение и със само няколко клика на мобилния ви телефон.

Новини Варна