IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
09:45 | 3 април 2022
Обновен: 23:53 | 25 април 2024

Михайлов: Не ми е на нивото да коментирам протестите

Президентът на БФС изтъкна, че хората, които ги организират, трябва да носят отговорност

По материала работи: Слав Велев
Михайлов: Не ми е на нивото да коментирам протестите

Президентът на БФС Борислав Михайлов, се завърна от Катар, където гледа контролите на националите по футбол и участва в конгреса на Световната футболна централа. Пред медиите той коментира протестите управляваната от него организация.

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment”. Tака че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност", каза Михайлов.

"Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", изтъкна президентът на БФС.

Михайлов коментира и представянето на националите в двата мача в Катар, загубени с по 1:2 срещу домакините и тима на Хърватия, пише gol.bg.

"Имаше индивидуални грешки. Можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше мачът. В първия доста слабо играхме", коментира той.

"Във втория момчетата се постараха, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", поясни Михайлов.

За всички случващо се в БФС четете в GOL.bg

Коментари

Новини Варна