IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:15 | 4 май 2023
Обновен: 23:33 | 28 април 2024

Никола Попов свири варненското дерби

Синьо-бялото шествие потегля в 15:30 ч. към “Тича” в неделя, билетите за "соколите" свършиха

По материала работи: Слав Велев
Никола Попов свири варненското дерби

Никола Попов ще ръководи дербито между "Черно море" и "Спартак" (Варна) в последния 30-и кръг на редовния сезон на Първа еfbet лига. 

Главен съдия на варненското дерби между Черно море и Спартак Варна, което ще се играе от 17:45 на 7 май на стадион "Тича" ще бъде Никола Антонов Попов.

Негови асистенти на страничните линии ще са Мирослав Максимов Иванов и Драгомир Руменов Милев.

За четвърти съдия е определен Стоян Панталеев Арсов.

ВАР: Георги Кънчев Димитров, АВАР: Георги Любомиров Минев, СН: Йордан Костадинов Иванов.

За по-малко от 24 часа билетите за варненското дерби между Черно море и Спартак за сектор Г на стадион “Тича” бяха изчерпани. 

Домакините отпуснаха общо 1100 билета за привържениците на “соколите”, като 100 броя бяха пуснати за продажба онлайн в мрежата на Eventim. 

Синьо-бялото шествие на привържениците на “соколите” е с начало 15:30ч. тази неделя. Отправната точка е Червения площад в посока стадион “Тича”.

За 95-и път в историята на футболна Варна ще се срещнат градските съперници Черно море и Спартак. Мачът е от 30-ия кръг на efbet Лига на 7 май от 17:45ч. на стадион “Тича”.

Черно море и Спартак Варна ще се срещнат в неделя, 7 май, от 17:45ч. 

Коментари

Новини Варна