IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:00 | 9 април 2024
Обновен: 18:09 | 27 април 2024

158 гола паднаха в поредния кръг на АМФЛ-Варна

Вижте всички резултати от срещите през миналата седмица

По материала работи: Слав Велев
158 гола паднаха в поредния кръг на АМФЛ-Варна

Атлетик Провадия/Снимка: Аматьорската минифутболна лига-Варна

Пореден кръг със сериозна резултатност имаше през миналата седмица в Аматьорската минифутболна лига-Варна. В 19-те срещи паднаха цели 158 гола. Ето какво се случи в четирите първенства:

Premier лига

Порто iCard би убедително с 9:3 ФК Валекс в Premier лига на АМФЛ-Варна. Коцето се отчете с хеттрик, Симеонов отбеляза два гола и бе избран за Играч на мача, а по един добавиха Кмета, Пецата, Iniesta и Младенов. За съперника реализираха Петров, Костов и Iniesta (автогол).

МФК Балерини победи с 3:1 Fullmax. Владо Мирчев заби два гола за успеха и стана Играч на мача, а веднъж точен бе Игнатовски, докато за съперника се разписа Иванов.

МФК Монтана надигра с 2:0 АМФК Лудата Банда. Попаденията бяха дело на Каменов и Неджет, който бе определен за №1 в срещата.

МФК Тича разгроми с 9:0 МФК Черно море. Стефанов изригна с пет гола, а останалите бяха дело на Ник, Старшината, Ванко и Петров, докато вратарят Димчев бе избран за MVP заради запазването на "чиста" мрежа. 

Win 1

Атлетик Провадия се справи с 3:1 срещу Скрита Сила (Мъдрево) в Win 1 и излезе начело във временното класиране, изпреварвайки с една точка WINBET, който обаче е с мач по-малко. Два пъти за успеха вкара Георгиев, Руфи порази собствената си врата, а за "силата" се разписа Георгиев. Играч на мача стана Станчев.

АФК Албион постигна втора поредна и общо седма победа в първенството, след като надигра с 6:3 Вино и Мезе. Панайотов заби два гола и стана Играч на мача, също с толкова се отчете Николов, а Николаев и Янков отбелязаха по веднъж за успеха. За съперника реализираха Цветков, Ангелов и Вълев.

The Unity надигра със 7:3 Спейс Тийм. По два пъти се разписаха Чолак (избран за №1 в двубоя) и Милков, а по веднъж - Подолчук, Пенев и KIKO. За "космонавтите" вкараха Букоев, GALE и Подолчук (автогол).

МФК Пекарни Чочо излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно, след като изоставаше с 1:2 седем минути преди края на двубоя. Николов (избран за №1 в двубоя), Алексиев и Илиев вкараха за "пекарите", а за "орлите" - Панайотов и Димитров.

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда вече е с 16 победи от 16 срещи в Win 2, като в този кръг би убедително с 6:1 МФК Монтана. Абил блесна с хеттрик, грабвайки приза за MVP, а останалите попадения бяха дело на Русев, Ицо и Мишо. За тима от северозапада се разписа Миланов.

Фермополис надделя над iGaming с 5:2. Петков заби с хеттрик, който му донесе званието MVP, а остаталите бяха дело на Николаев и Йорданов. За "геймърите" отбеляза Калоянов.

Digital United надигра убедително с 4:0 МФК Тича 2. Wild бе над всички и го определиха за №1 в срещата заради хеттрика си, като веднъж се разписа и Хюсню. 

Red Partners надделя над Castalia с 8:3. Момчилов стана Играч на мача след хеттрика, която вкара, а останалите реализатори бяха Костадинов (2), ГЕНАТА, Тео и Стойков. Весо, Палеолов и Г.Ников отбелязаха за съперника.

ФК Фратрия се справи без проблеми с FC DJIEN - 6:1. Левченко вкара два гола, а останалите бяха дело на Пейчев, Базан, Гена и Вълчев. За загубилия тим се разписа Арнаудов. За №1 в двубоя бе определен Кондрюк.

МФК Импакт Варна победи с 8:5 Дебелият балет. По три пъти се разписаха Станчев и Карамишев, който стана Играч на мача, а по веднъж - Ахмад Ясин и Станчев. За "балета" реализираха Стайков (2), Йосифов (2) и Десо.

Therma Village би с 3:2 Park the bus. Два гола вкара GAZZA, а Джелепов добави един, докато за №1 бе определен съотборникът им Резвов. За "автобусите" точни бяха Вълев и Киров.

Win 3

Date Palm постигна победа №16 в Win 3, след като в 21-ия кръг би с 8:4 третия тим на АМФК Лудата Банда. Диремсзян и Марков се отчетоха с по един хеттрик, като първият от двамата бе определен за MVP. Дежурните си голове реализираха Журналиста и Батман. За "бандата" отбелязаха яни, Павката, Добрев и Ропанов (автогол).

FC Inazuma е на три точки от лидера, но и с мач по-малко, след успех с 10:3 над Castalia. С хеттрик блесна Радев, по два пъти вкараха Вълчев и Велев, който стана Играч №1, а по веднъж - Стоев, Симбата и Стас. За загубилия тим попаденията бяха дело на Василев, Малчев и Колев.

Третият в таблицата МФК Феникс разби с 13:2 Supporters United FC. Деменьтьев избухна с пет гола и заслужи званието Играч на мача, Златев се отчете с хеттрик, по два пъти реализираха Пасков и Данков, а Александров порази собствената си мрежа. Той отбеляза и попаденията за своя тим.

ФК Ченге постигна втора поредна и общо девета победа, надделявайки 

Коментари

Новини Варна