IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
11:13 | 24 май 2024
Обновен: 03:59 | 16 юни 2024

Оперират тежко пострадалия футболист на Черно море

Уеслен Жуниор бе откаран с линейка от стадиона срещу ЦСКА

По материала работи: Слав Велев
Оперират тежко пострадалия футболист на Черно море

Операция ще трябва да претърпи нападателят на Черно море (Варна) Уеслен Жуниор де Мело. Той е със счупена челюст, съобщи старши треньорът на варненци Илиан Илиев, цитиран от БТА.

Уеслен, който направи доста добро първо полувреме, беше изнесен с линейка директно от терена в 56-ата минута по време на срещата от 34-ия кръг на Първа лига между ЦСКА-София и Черно море (Варна). Минути по-рано той се откъсна сам срещу вратаря на домакините Густаво Бусато, който го спря с цената на нарушение, а отделно от това стражът удари и топката с ръка. Това му коства червен картон, но се оказа, че при сблъсъка е счупена долната челюст.

Кога и къде ще бъде операцията, ще се реши в следващите часове, допълни наставникът на "моряците".

Черно море спечели с 1:0 на националния стадион "Васил Левски" и си гарантира 2-ото място в крайното класиране, което те трябва да узаконят в последния кръг в неделя срещу приятната изненада Крумовград.

При вече гарантираното участие в европейските турнири през лятото, е ясна и датата за началото на лятната подготовка. "Моряците" се събират за първа тренировка на 12-и юни, което е само четири дни след втория от двата юнски мача на националния отбор – гостуване на Словения на 8-и другия месец.

Илиев, който е и национален селекционер, вече прави плановете за лятната подготовка на Черно море.

Коментари

Новини Варна