IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:25 | 10 юли 2014
Обновен: 11:02 | 20 юли 2024

Станков доволен от лагера в Банско

Станков доволен от лагера в Банско

По материала работи: Златина Добрева
Станков доволен от лагера в Банско

Треньорът на „Черно море” Александър Станков изрази задоволството си от постигнатото по време на лагера в Банско. Той е доволен и от условията, предоставени от домакините. „Доволен съм от големия обем работа, който свършихме тук в Банско, както и от старанието на футболистите и контролите, които проведохме. Радвам се, че нямахме много проблеми с контузени футболисти. Доволен съм от представянето на новите играчи и най-вече от чужденците”, коментира наставникът за Медийна група „Черно море”. Днес титулярите от мача с „Брегалница” направиха възстановителна тренировка, а останалите тренираха интензивно. След утрешното занимание тима поема обратно към морската столица, където ще се готви до първия мач от новото първенство срещу „Берое” в Стара Загора.
Иначе пълното интервю на Александър Станков с мнението му за лагера в Банско, контролите, представянето на отбора, очакванията за новото първенство и прогнозата му за Мондиал 2014 в Бразилия ще имате възможността да видите в поредното издание на обзорното спортно предаване "Тайм аут" по ТВ Черно море тази неделя (13.07) от 18.00 часа.

Коментари

Новини Варна